Najdi srečanje

“Če prakticiramo dvanajst korakov in redno obiskujemo srečanja, bomo našli svobodo pred posledicami alkoholizma ali drugih družinskih disfunkcij”

Srečanja AOOA Slovenija so vsako nedeljo ob 19. uri v prostorih Pastoralnega središča sv. Jožefa, v Ljubljani in preko spletne aplikacije ZOOM. 

  • Podatke o drugih srečanjih po svetu lahko najdete na dva načina: z iskanjem mesta, države ali na zemljevidu. Če iščete potrditev natančnosti informacij o srečanju, lahko kliknete »kontakt za srečanje« in poiščete nekoga, ki bo vedel; WSO se zanaša na kontaktne osebe za srečanja, da so posredovali natančne informacije. Namesto tega lahko poiščete številko in pokličete lokacijo, kjer poteka srečanje (morda cerkev ali druga ustanova, kjer se srečujejo 12 koračne skupine). Lahko se obrnete na druga srečanja, ki so v bližini, ali na interskupino, da preverite točnost informacij o srečanju.
  • Če želite najti registrirana telefonska srečanja AOOA, kliknite tukaj
  • Če želite najti registrirana spletna srečanja AOOA, kliknite tukaj 
  • Če želite najti registrirana avdio / spletna srečanja AOOA, kliknite tukaj.
  • Bodite pozorni na navedeni čas, nekatera srečanja so navedena v srednjeevropskem času, nekateri pa po ameriških časovnih pasovih.