Spletna srečanja

»Sodelujemo lahko tudi na spletnih in telefonskih srečanjih. Zavezujemo se, da bomo našli AOOA … “

Spletna srečanja AOOA Slovenija so vsak ponedeljek ob 19.30 uri preko spletne aplikacije ZOOM

Povezava ZOOM
Meeting ID: 584 383 1420
Passcode: 111222

  • Obstaja ogromno spletnih strani, blogov in družabnih medijev, ki se osredotočajo na okrevanje, vendar so na tej spletni strani navedena samo registrirana internetna srečanja AOOA. Med njimi boste našli skupine, ki se jim lahko pridružite, in ki nudijo članom prostor za podelitev ob izbranih temah okrevanja, našli boste tudi klepetalnice, v katerih se ljudje zbirajo ob določenem času za srečanje in še več.
  • Ker ni košarice za prispevke, lahko še vedno darujete tako, da greste na to povezavo
  • Če želite poiskati internetno srečanja, pojdite na to povezavo.
  • Ko najdete srečanje, ki ga želite poskusiti, se lahko obrnete na kontakt, ki vam bo sporočil, kam morate iti, da se srečanja lahko udeležite.
  • Medtem ko WSO – svetovna služiteljska organizacija ni povezana z spletnimi mesti, na katerih se srečanja odvijajo, WSO prepozna in podpira registrirana internetna srečanja enako kot kateri koli registrirano fizično srečanje. Ko posameznik registrira srečanje, predloži obrazec za registracijo in se strinja z naslednjim:“Ob predložitvi tega obrazca potrjujem naslednje:” naša skupina AOOA se strinja, da bo sledila 12 korakom in 12 tradicijam AOOA po najboljših od naših sposobnosti. Naš sestanek AOOA ni povezan z nobeno zunanjo organizacijo ali uveljavljeno religijo. Pooblaščen sem, da predložim ta obrazec v imenu tega srečanja AOOA, in zagotavljam, da so vsi posredovani podatki, kolikor vem, pravilni.”